donderdag 27 november 2014

Catrice limted edition Viennart


Yes, Catrice komt met een nieuwe Limted editon en hij er zitten mooie producten in!!

VIENNART by CATRICE – Shimmer Lip Colour
Pure pigmenten en de fijnste glansdeeltjes laten lippen glanzen. De textuur is aangenaam en zacht, de elegante verpakking met bloemdecoratie een eyecatcher. Nude, fris abrikoos en donker Bordeaux creëren elke gewenste look  - van subtiel voor overdag tot ​​een elegante galalook. Verkrijgbaar in C01 C01 Nude Nouveau, C02 Klimt‘s Gentle Kiss en C03 Klimt’s Ardent Kiss.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


VIENNART by CATRICE – Baked Eyeshadow
Kunstzinnig gedecoreerd! De drie Baked Eyeshadows zorgen voor een expressieve oogmake-up in stijl. De poederoogschaduw heeft een hoge pigmentatie en garandeert intense kleuren in lavendel, goud en paars. Verkrijgbaar in C01 Pearly Plastering, C02 Stunning Stucco en C03 Lovely Lace.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

VIENNART by CATRICE – Scented Powder
Creëer accenten. De transparante, heerlijk geurende poeder geeft prachtige glinsterende highlights op het gezicht en de hals. De huid krijgt een prettige, bloemige geur. De decoratieve, ronde glazen flacon met een pompverstuiver is nostalgisch charmant en geeft een subtiel laagje poeder op de huid. Echt een must-have.
Consumentenadviesprijs: € 4,99VIENNART by CATRICE – Powder Blush
Kunstcollectie. De Powder Blush heeft een artistiek dessin en geeft een vleugje kleur. Fris abrikoos en zacht nude komen samen in een sierlijk patroon en geven wangen een stralende look. Verkrijgbaar in C01 Floral OrnARTment.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

VIENNART by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Vier nagellakken overtuigen met ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De effecten variëren van kleur tot kleur, en geven lavendel, abrikoos en Bordeaux een eigen karakter en glans. De flesjes zijn uniek gedecoreerd met een kanten bloemdessin. Verkrijgbaar in C01 Pearlescent Purpose, C02 Vienna Rose Woods, C03 LilART Lily en C04 ARTful Red.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

VIENNART by CATRICE – Mirror
Reden om te glimlachen. Het opvouwbare handspiegeltje met een zilveren verpakking hoort thuis in elke handtas. Het symmetrische bloempatroon is een  hommage aan het art noveaux tijdperk. Ideaal voor een snelle beauty-check onderweg.
Consumentenadviesprijs: € 3,59

De collectie is vanaf eind november bij kruidvat en trekpleister in Nederland en Belgie verkrijgbaar!

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...