zaterdag 15 augustus 2015

MAX&MORE Eyeshadow | Nude look & Smokey eye palette

 De action heeft er 2 nieuwe palette van MAX&MORE bijgekregen. De palette bevatten 8 kleurtjes die in verschillende combinaties super leuke looks kunnen creëren!


SMOKEY EYES 8 COLORS  Het smokey eye platte heeft 8 super mooie tinten. 3 wat lichtere en 5 wat donkerdere tinten. Alle 8 de kleuren bevatten wel een overdosis aan shimmer, dus daar moet je wel van houden :).
Ik vind het de kleuren samenstellingen van dit palette erg leuk. Niet alleen de witte, grijze en zwarte kleuren maar ook een paarse, blauwe en bruine tint maken dit palette net wat gevarieerder maar houden het toch smokey!
De pigmentatie is wel oke, niet super maar zeker wel prima. De kleuren zijn niet allemaal even intens en heftig maar op het oog kan je de kleuren mega goed opbouwen wat dan weer een voordeel is. De oogschaduw is vrij kruimelig waardoor je snel last heb van fall-out. Op de foto van de volgende look is dat goed zichtbaar links onderin!

NUDE LOOK 8 COLORSOok het nude palette bevat 8 prachtige kleuren die worden overspoeld door de glitters. 4 wat lichtere tinten en 4 wat donkerdere tinten. Van het koper tot goud en van aubergine tot creme, 8 totaal verschillende kleuren maar toch een mooi kleuren palette bij elkaar.
De pigmentatie is ook van dit palette prima, net zoals het voorgaande palette eigenlijk. Het zelfde verhaal maar andere kleuren!

Ik ben erg te spreken over de palette, voor een kleine prijs heb je prima palette met veel afwisseling in kleur. Persoonlijk zal ik de palette niet snel gebruiken omdat ik veel meer houd van matte tinten!
Mocht je wel helemaal gek zijn op shimmers zijn dit zeker aanraders!

Deze palette zijn te koop bij de action voor €0,89 cent per stuk, een leuke aanvulling op je stash.

Liefs Tessa,

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...