zaterdag 9 januari 2016

MUA trio eyeshadow - chocolate box


MUA is een mooi merk met prachtige make-up. Met sinterklaas kreeg ik dit leuke palette cadeau en vandaag deel ik hem met jullie!Deze eyeshadow trio heeft de meer dan toepasselijke naam chocolate box gekregen! Een palette met 3 bruine tinten!Het palette bevat dus 3 kleuren. Kleur 1 is de lichtste kleur, dit is een bruine koper tint met een hele mooie glans! Kleur 2 is de donkerste tint, een pure chocolade tint met ook een prachtige glans. De laatste kleur is een lichtere bruine kleur, net melk chocolade en ook deze kleur heeft een prachtige glans, de kleur heeft een iets paarse ondertoon dit maakt de kleur heel speciaal!


Dit zijn niet zomaar oogschaduws maar het zijn gebakken oogschaduws zoals we dat noemen, dit houdt in dat de oogschaduw vrij hard is en over het algemeen een hele goede pigmentatie heeft en vaak een hele mooie glans bevat! Bij de swatches zullen we zien of dit ook echt het geval zal zijn!De 3 kleuren staan erg mooi bij elkaar en vormen samen een prachtige look!

De pigmentatie van de kleuren is echt mega! Je kan de oogschaduw zowel droog als nat gebruiken. Deze swatches (allemaal) zijn droog maar nat is de pigmentatie nog veel beter, nat zou je de oogschaduw bijvoorbeeld als eyeliner kunnen gebruiken!


Dit palette voldoet aan al mijn verwachtingen en is misschien nog wel beter. De pigmentatie is erg goed, de oogschaduw brengt fijn aan en de prijs is al helemaal leuk!
Deze leuke trio-eyeshadow is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen die een MUA schap hebben of online bij kruidvat voor €4,49!

Liefs Tessa,

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...