zaterdag 9 april 2016

Saffron Contour Kit (concealer palette)


Eigenlijk is dit een product die ik totaal niet nodig heb maar ik vind het idee achter dit product zo leuk dat ik hem echt niet kon laten liggen. Vandaag mijn review van het saffron contour kit palette van de Big Bazar!


 Dit palette heeft verschillende 'functies', je kan er dus veel verschillende kanten mee op. Je kan jou perfecte kleur gebruiken als Concealer maar je kan met dit palette ook heel goed contouren en highlighten omdat er een vrij donkere maar ook hele lichte kleur inzitten!

Een van de reden dat ik dit palette toch kocht is mijn opleiding. Af en toe zijn we in mijn opleiding tot schoonheidsspecialist bezig met visagie en hoe handig is het dan dat je een palette heb met 12 verschillende concealers waar je ook nog mee kan contouren. Mij leek het in ieder geval heel praktisch!


Er zitten dus 12 verschillende kleuren in van licht naar donker en van een roze ondertoon tot een gele ondertoon!Wat mij opviel is dat er heel veel product zit in dit palette! Elke Concealer kleur bevat 1,5gr product.
Dit zijn alle 12 de kleuren uit het palette. Er zit van alles wat in. Erg handig voor de zomer maanden die er weer aankomen en waarin je toch altijd wat verkleurd en dus ook een donkerdere Concealer nodig heb. Zit jou kleur er niet tussen dan is mengen tussen kleuren natuurlijk ook een goed idee. Ik denk dat er bijna voor iedereen een goede kleur tussen zit!


De dekking van de Concealer valt me niet tegen maar bij de lichte kleuren (onderste rij) had de pigmentatie zeker nog beter kunnen zijn!Op het gezicht blenden de concealers erg fijn! Wel benadrukken ze droge plekjes, dat vind ik wel een nadeel en dat is iets waar je dus wel op moet letten. Verder heb ik geen minpunten gevonden bij de Concealer. Ik vind hem erg fijn in gebruik! Mijn camouflage cream blijft toch wel mijn favoriete concealer maar af en toe afwisselen met dit palette vind ik toch wel erg leuk! Je kan hier net wat meer mee spelen 😉

Deze contour kit en Concealer palette in een is te koop bij de Big Bazar voor €6,-
Een prima prijs voor dit leuke product!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...