zaterdag 11 juni 2016

W7 angel eyes eye shadow jet set

Vandaag een review van dit super leuke W7 palette.


Aan de buitenkant is het al een beetje te zien maar dit is echt een smokey eye palette, over het algemeen houd ik niet zo van smokey eyes, het is me wat te opvallend en te heftig. Zelfs voor een avondje uit. Maar goed de kleuren uit dit palette zijn wel erg mooi! De naam van dit palette is Jet Set, er is ook nog een andere kleuren variatie met nude kleurtjes!De eerste kleur is een matte witte kleur, de tweede kleur is al een stuk heftiger het is een paarse tint met een bruine ondertoon en een super gave holografische shimmer. De derde kleur is een  donker paars met hele fijne rode en blauwe shimmertjes. De vierde tint is weer heel licht, ook dit is een witte kleur alleen dan met shimmertjes. Naast de witte shimmer kleur zit een donker grijze shimmer kleur, naast de donker grijze tint zit weer een lichte kleur. Dit maal geen wit maar lila tint met een lichte glans, een hele mooie pastel tint! Als allerlaatste zit er (natuurlijk) een zwarte matte kleur in!De kleuren zijn afzonderlijk echt prachtig, maar in een palette vallen sommige hele mooie kleuren toch een beetje weg! Jammer.

Tijd voor de swatches!!De pigmentatie viel me iets tegen, de kleuren zie je prima maar vooral de lichte kleuren zijn wel erg doorschijnend en dus niet zo goed gepigmenteerd. Op het oog zien de kleuren er mooi uit al blenden ze niet zo fijn en lijkt het snel een grote waas van een kleur terwijl je toch meerdere kleuren gebruikt.

Helaas voor mij niet z'n geschrikt palette, ten eerste spraken de kleuren met niet zo aan en de kwaliteit viel me toch iets tegen. Helaas.

Het W7 angel eyes eyeshadow palette JET SET is in verschillende winkels en webshops te koop voor een prijs rond de 7 euro. Hier kun je het palette bijvoorbeeld kopen .

Liefs Tessa,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...