zaterdag 1 oktober 2016

Etos cleansing foam hypoallergeën

Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk, zelfs als je geen make-up draagt is een goede reiniging belangrijk omdat je gezicht wel in aanraking komt met (afval)stoffen van buitenaf. Ik review vandaag de cleansing foam van Etos!

De cleansing foam is een product die je niet zoveel ziet. Je heb ze wel maar je ziet ze niet zo vaak als een milk, reinigingsgel of lotion.  Een cleansing foam gebruik je altijd in combinatie met water, alleen cleansing foam heeft geen functie. De cleansing foam droogt dan in en neemt het vuil van je huid niet op. Als je de cleansing foam met water vermengend neemt het schuim het vuil van je gezicht op en kan je het er weer afwassen met een washandje en water.De cleansing foam van Etos is hypoallergeen en dus ook zeer geschrikt voor de hele gevoelige huid. 
Zoals staat beschreven meng je deze dus ook met water. Hier staat dat je de foam aanbrengt op een vochtig gezicht maar zelf heb ik bij mijn opleiding als schoonheidsspecialist geleerd dat je eerst de foam verdeelt en dan laat schuimen door water toe te voegen en ronddraaiende bewegingen te maken.Dit zijn 2 pompjes foam, meer dan genoeg voor je hele gezicht.


En dit is hoe het eruit ziet als je alles heb verdeeld over je hand, hier begint het al wat in te drogen en dat voel je ook op je huid.


Ik heb de foam nu echt al een aantal keren gebruikt en ik vind het echt heel fijn werken. Het werkt makkelijk, snel en grondig. De foam schuimt goed waardoor je gezicht echt goed schoon kan maken en je wast de schuim er heel makkelijk weer af met een washandje en water. Ideaal vind ik zelf. Een minpuntje vind ik dat de cleansing foam niet zuinig in gebruik is. Gebruik je hem elke dag is de fles denk ik zeker na een maand op.

Ik zou je deze cleansing foam hypoallergeen van Etos zeker aanraden omdat het een betaalbaar maar goed reinigingsproduct is. De cleansing foam is voor €4,99 verkrijgbaar in het vaste assortiment van Etos.

Liefs Tessa,

1 opmerking:

  1. Dit lijkt me echt een fijn product! Nu gebruik ik de cleansing foam van Vichy voor de gevoelige huid maar die is natuurlijk wel een stuk duurder. Deze ga ik zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...