Over mij

Hallo allemaal,
Ik ben Tessa en ben 16 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders, broertje, zusje en 2 katten in de noord-oost polder, ik zit in Emmeloord op school. Dit schooljaar ben ik over gegaan naar het 2de jaar van de MBO opleiding all round schoonheidsspecialist  niveau 4, aangezien ik een GTl diploma op zak heb. Het kiezen van een opleiding was helemaal geen moeilijke keus aangezien ik het geweldig vind om met uiterlijk, verzorging, make-up, nagels en alles wat er mee te maken heeft bezig te zijn. Ik hoop in deze opleiding veel kennis op te doen in en rondom het vak schoonheidsspecialist, zowel ervaring voor het beauty gedeelte van All by Tessa maar ook voor het echte vak zodat ik eventueel aan de slag kan als schoonheidsspecialiste!Ik ben all by tessa begonnen omdat het mij super leuk leek om te gaan bloggen, het was gewoon een gevoel die je heb dat het je super leuk lijkt, en ja ik vind het leuk en daarom ben ik nog steeds aan het bloggen. Ik was voor het maken van mijn blog wel erg bang voor de reactie van vriendinnen en familie. De reactie van vriendinnen was erg leuk, en die hadden tot nu niet verwacht dat ik nog steeds aan het bloggen zou zijn, maar ik blog nog steeds bijna elke dag! De reactie van mijn familie heb ik ook al gehad, ik heb het ongeveer pas 3 maanden later vertelt omdat ik erg bang was dat mijn ouders dit allemaal niet z'n goed idee vonden. Ik heb het in eerste instantie alleen tegen mijn moeder gezegd. Mijn moeder vond het wel goed maar die snapte er helemaal niks van. Mijn moeder gebruikt zelf niet eens mascara dus je snapt wel hoeveel je dan van beauty weet... Nadat ik het tegen mijn moeder heb vertelt heeft zijn het aan mijn vader vertelt en zijn reacties was : Maar dat wist ik al lang! (Hij zag altijd mijn blog agenda liggen op mijn bureau). Hij vond het ook erg knap van mij dat ik dat elke dag deed en dat ik daar veel inzet voor toonde.

Ik blog inmiddels al een hele tijd mijn eerste blogpost kwam online op 10 december 2012.
Ik vind dat als je gaat bloggen dat je het dan wel goed moet doen en consequent elke dag of om de paar dagen een blogpost online moet zetten en daarom was ook en van mijn doelen ELKE dag 1 of 2 blogpost(s) online zetten en dat is een hele tijd ook gelukt tot een tijdje terug toen begon ik echt te merken dat ik te veel wilde doen. Werken bij etos,  werken bij scapino, naar school en dan ook nog eens stage lopen bij een schoonheids salon. Het werd allemaal wat veel. Eigenlijk is zondag mijn enige vrij dag en daarom heb ik besloten iets minder te gaan bloggen maar nog steeds wel consequent op vaste dagen!


De blogpost die je vind blog kunnen over verschillende dingen gaan, dit kunnen bijvoorbeeld reviews, inspiratie's of andere soorten blogposts zijn. Als ik het heb over reviews zijn dat tot nu toe allemaal budget-proof producten. Niet alleen omdat ik geen wereld inkomen heb (bijbaantje bij Scapino + zakgeld) maar ook omdat ik vind het namelijk helemaal leuk vind om goede budget producten te zoeken, testen en reviewen maar ook om te gebruiken.Er is nog een dingetje die ik even kwijt wil, ik heb namelijk last van dyslectie en dat hebben jullie misschien vast wel gemerkt. Ik vind het namelijk erg lastig om lange lappen tekst te schrijven maar ook om te lezen. Daarom is mijn blog dus ook wel een uitdaging. Jullie hebben net een best groot stuk tekst gelezen die ik zelf heb getypt, dit was dan ook een grote opgaven om z'n grote tekst te schrijven.
Jullie zullen ook regelmatig wat spelfoutjes tegenkomen, echt meiden ik probeer mijn best te doen om zo weinig mogelijk spelfouten te typen maar dit lukt echt lang niet altijd! Ik hoop dat jullie hier een beetje begrip voor hebben :) Want ik ga echt stoppen met bloggen vanwege die stomme dyslectie :-p

Als jullie ergens nog vragen over hebben kunnen jullie mij altijd mailen naar ;
AllbyTessa@outlook.com of hier onder in de reacties!


5 opmerkingen:

 1. super gaaf dat je toch dit doet terwijl je dyslexie hebt! je mag daarom ook best wel trots zijn.
  mijn vader is er zelf achter gekomen dat ik een blog had en hij zei: " je mag het gewoon blijven doen, zolang jij er maar gelukkig van word. alleen je moet wel oppassen wat je er mee doet en wat je erop zet! "
  Nu ben ik ze nog aan het overhalen om toestemming te geven voor advertenties (: mijn moeder snapte er alleen niets van omdat zei geen ene f*ck van beauty en alles begrijpt , maar dat komt langzamerhand wel (:

  xxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel nacindiaa, als je mijn blogpost leest zie je vast wel eens ergens een spelfout staan omdat ik het gewoon moeilijk vind! Maar ik probeer het gewoon!
   Ik heb inmiddels tekst even aan gepast omdat ik het al wel vertelt had een paar weken geleden! Alleen had ik het daar nog niet aan gepast! Als je dat overnieuw leest weetje gelijk hoe ik het heb vertelt!

   'x

   Verwijderen
 2. Bedankt voor je reactie! Jij hebt ook een leuke blog. Heb net een Bloglovin' aangemaakt. Ik heb je alvast toegevoegd :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kom ook uit emmeloord hihi zit jij op de zyderzeecollege of de bonnie?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...