Zakelijk/PR

Hoi, welkom op www.all-by-tessa.blogspot.nl. Ik ben Tessa en sinds 10 December 2012 is dit is mijn eigen plekje op internet waar ik van alles schrijf over beauty, fashion en lifestyle. Elke dag vind ik het opnieuw leuk om artikels te schrijven en foto's te maken van de meest mooie beauty producten, make-up looks en outfits!

Uit toeval is eigenlijk mijn blog ontstaan, het was niet een idee waar ik eigenlijk mee rond liep. Dit betekend natuurlijk niet dat ik het helemaal niet leuk vond maar ik had er nog nooit aan gedacht om dit zelf te doen.

Sinds de eerste dag is mijn streven geweest om bezoekers met open armen te ontvangen en elke dag een artikel klaar te hebben staan voor mijn bezoekers. Helaas is dit niet altijd mogelijk ivm stage, school en werk. Uiteraard doe ik hier erg mijn best voor, zou jij mee willen werken aan een 'extra' artikel, laat dit dan weten via de mail.

Kan ik als persoon of als blog iets voor u beteken dan hoor ik graag van u, ik sta er voor open om op de hoogte gesteld te worden van (nieuwe) producten of merken. Kan ik een product voor u testen, dan zal ik daar een eerlijke mening over geven en er een mooi en netjes artikel bij maken met kwalitatief goede foto's. Mijn doel is om minimaal 1 review per week online te zetten, heeft u een product die ik mag testen laat dit dan snel weten.

Ik woon graag pers events bij om het product of merk te leren kennen en er vervolgens een mooi artikel over te schrijven of wilt u toch liever een advertorial plaatsen op mijn blog? Het kan allemaal u kunt voor alles mailen naar ;

AllbyTessa@outlook.com


Ik zal over elke optie nadenken en u zo spoedig mogelijk een antwoord terug sturen.

U kunt mij vinden op social media zoals facebook en instagram.

Reviews , advertorials en winactie's uit het verleden in samenwerking met verschillende bedrijven. 
Review - Arganolie
Advertorial - uitmetkorting
Winactie - In samenwerking met JazmaniaIk vind het belangrijk om open te zijn naar mijn bezoekers vandaar dat ik bij elk artikel die in samenwerking met een bedrijf of webshop tot stand gekomen is dit ook te melden aan mijn bezoekers. Onderin het artikel komt daarom altijd te staan ; dit artikel is in samenwerking met (naam webshop/bedrijf).Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...